Over ons

Jagers Asbestinventarisatie is een echt familiebedrijf en startte in april 2012. Het bedrijf wordt geleid door broers René en Robert Jagers. Zij zijn Deskundig Inventariseerder Asbest (DIA) en natuurlijk in het bezit van het DIA-certificaat. Echtgenotes Giselle en Nathaly zorgen ervoor dat alles achter de schermen op rolletjes loopt.

 

Onze klantenkring werd groter en het aantal opdrachten groeide. Daarom kwam in 2016 Jos van Beljouw ons team versterken. Jos heeft een jarenlange ervaring in de asbestsanering. Hij is Asbestdeskundige (ADK) en Deskundig Toezichthouder Asbest (DTA) en kan u voorzien van de beste adviezen omtrent asbestinventarisatie en asbestverwijdering. Tevens heeft hij vele jaren ervaring met projectmanagement.

 

Begin 2019 kwam Dominique Schippers erbij om ons team te versterken op administratief gebied. Inmiddels is ook zij helemaal ingeburgerd en staat ze u graag te woord.  

 

Onze communicatielijnen zijn kort en samen zorgen wij ervoor dat u snel en efficiënt over een asbestinventarisatierapport kunt beschikken.

Deze website wil gebruik maken van cookies