Links

Ascert is het overkoepelend orgaan voor de gehele asbestbranche. Zij beheren het register voor proces- en persoonscertificaten. Hier zijn ook alle relevante documenten omtrent asbestwetgeving te vinden.

Normec Certification is onze certificerende instelling. Zij controleren ons op onze vakbekwaamheid en of wij alle regels en wetten naar behoren naleven. Een aantal keer per jaar komen zij onaangekondigd een projectbezoek brengen en eenmaal per jaar hebben wij een kantooraudit.

SGI Compliance is een RVA geaccrediteerd laboratorium waar onze monsters worden geanalyseerd.

Nooit Gedacht is een voetbalvereniging in Geffen. Sinds 2013 sponsoren wij het team Nooit Gedacht 2.

Stichting Huifbed De Meierij heeft tot doel de ruitersport te bevorderen voor gehandicapten in het algemeen en het huifbedrijden in het bijzonder. Het aanschaffen van een nieuw huifbed kon gerealiseerd worden door medesponsoring van ons.

In Buurtmarkt Maliskamp te Rosmalen werken mensen met een beperking. Zij worden hierbij ondersteund door professionals van Cello. Om de boodschappen te kunnen bezorgen was er behoefte aan een nieuwe bedrijfsbus. In april 2018 heeft Jagers Asbestinventarisatie samen met andere sponsors de aanschaf van een nieuwe bedrijfsbus kunnen realiseren. 

Facebook
LinkedIn
WhatsApp

Deze website wil gebruik maken van cookies