Eerste beeld
rapport3
visual_asbest

Jagers Asbestinventarisatie

Jagers Asbestinventarisatie: gecertificeerd asbestinventarisatiebedrijf voor de professionele en deskundige inventarisatie van asbesthoudende materialen. 

 

Jagers Asbestinventarisatie is een bedrijf waar kwaliteit en professionaliteit voorop staan. Iedere opdracht is uniek en laten wij aansluiten op de door u geplande verbouwings-, renovatie- en/of sloopwerkzaamheden.

 

Wij denken graag met u mee. Binnen de bestaande regelgeving werken we zo efficiënt mogelijk en natuurlijk tegen een scherpe prijs. Door onze jarenlange ervaring in de bouw te combineren met onze specialisatie in asbestinventarisatie kunnen wij u optimaal adviseren.

 

Naast de asbestinventarisaties kunt u bij ons ook terecht voor:

- Projectbegeleiding

- Asbestbeheersplannen

- Risicobeoordeling: NEN 2991 onderzoeken

- Validatiemetingen

 

Snelheid is onze kracht

Jagers Asbestinventarisatie is een echt familiebedrijf. Hierdoor zijn de communicatielijnen kort en kunnen we snel schakelen en inspringen op nieuwe projecten. 

     

Professioneel en persoonlijk

Natuurlijk staan kwaliteit en professionaliteit voorop en daarnaast gaan wij graag persoonlijk met onze klanten om. Deze informele sfeer kenmerkt ons bedrijf.

 

Heeft u vragen of wilt u een vrijblijvende offerte? Aarzel dan niet om ons te bellen of een e-mail te sturen. We staan u graag te woord!

Asbestinventarisatierapport nodig?

Wij zorgen altijd voor een professionele en efficiënte uitvoering van elk asbestonderzoek.

 

 

Volledig gecertificeerd

Jagers Asbestinventarisatie is in het bezit van het procescertificaat asbestinventarisatie en het DIA-certificaat. 

Facebook
LinkedIn
WhatsApp

Deze website wil gebruik maken van cookies